Het werk van Babette Degraeve is te zien in haar atelier in de Van Slichtenhorststraat 33, 6524 JJ te Nijmegen. U bent van harte welkom. (06 50 46 22 82,  info@babettedegraeve.com)

Logo van verkoperHet werk van Babette Degraeve wordt vertegenwoordigd door Art Center Horus.

De kracht  om te inspireren; Naast de galerij in Sint-Martens-Latem heeft Art Center Horus ook een vaste stek op de Zeedijk in Knokke en In Laren ( NE). “Zo kan ik mijn kunstenaars optimaal kansen geven”, zegt Niña Van den Bosch. “Ik investeer in hen omdat ze dat verdienen. Ik wil ze op de kaart zetten, ook internationaal. Elke kunstenaar heeft zijn eigen stem, zijn eigen palet. Maar wat ze delen is hun menselijkheid, hun waarachtigheid en de kracht om te inspireren. Dat maakt hun kunst zo mooi en waardevol.”

In haar geboorteplaats Brugge (B) wordt haar werk vertegenwoordigd door Greet Verbeke

Babette Degraeve verblijft regelmatig als Artist In Residence in Beers / Miet air, waar ook de foto (Thijs Wolzak) op deze pagina gemaakt is.

Wat meer achtergrond door de ogen van Martin Pieterse kunt u hier meer lezen.

In 2007 raakten de rollen een keer omgekeerd en werd Babette zelf onderwerp van een kunstproject: Lucy Besson filmde een portret dat werd vertoont in het Valkhof museum te Nijmegen, bekijk het hier. (duur 8.04 minuten)

‘Achter de schermen’ / ‘De Vlaamse lokale televisie in opdracht van Galerie HORUS kwam een dagje filmen in Nijmegen. December 2021, bekijk het hier.

 

babette degraeve contact